Liveseuranta

Kaikki kisaan osallistuvat koirat ovat viimeisimmän tiedon mukaan mukana liveseurannassa, joten kisakatsomo kannattaa tuunata viihtyisäksi ja varustaa kunnon kisaeväillä! Lisäinfoa  seuraajille tulee lähempänä tapahtumaa.

Ultracomin livelinkki avautuu 11.11.2021. Ennen avautumista se ilmoittaa: "Virhe karttaa näytettäessä - linkki ei ole voimassa tällä hetkellä". Näin sen kuuluukin tehdä.

Ultracomin liveseurantaan pääset suoraan tästä linkistä

LIVESEURANNAN OHJE

Tällä kertaa livessä 10 Ultracomin pantaa ja 3 Trackeria (Forre, Ruttu ja Ansa).

Kaikki koirat siis hienosti mukana!

Muistakaa kisa-aamujen aikana päivittää selaintanne, että saatte kaikki 10 koiraa listalle näkyviin. Pantoja käynnistellään pitkin aamua koiranohjaajien toimesta, joten viiveitä pantojen ilmestymiseen tulee aina.

Livelinkkiä esim. puhelimen kautta seuratessa kannattaa sormilla nipistää tai venyttää ruutua sopivaan mittakaavaan sen jälkeen, kun jokin seurantakoira on valittu. Kun mittakaava on mieleinen, älä veivaa enää karttaa, vaan valitse koira, jota haluat seurata vasemmalta puolelta valikosta. Tietokoneella normaalisti karttanäkymän + ja -.

Trackerin pantoja voi seurata ainoastaan Trackerin sovelluksella tai Ultracomin Next ohjelmistolla ristiinpaikannuksen avulla (ristiinpaikannus on maksullinen lisäosa).

Tracker Hunter 6 sovelluksen voit asentaa Play kaupasta, jolloin saat kahden viikon ilmaisen testilisenssin käyttöösi. HUOM! Tämä vain kun asennetaan ensimmäistä kertaa kyseinen sovellus puhelimeen. Noudata asennuksen ohjeita ja lisää tiedot mitä ohjelma asennuksen / ensimmäisen avauksen kohdalla pyytää. Kun nämä toimenpiteet on tehty ja Trackerin sovellus auki voit liittyä ryhmään vasemmalta vetämällä tai vasemmalta alhaalta kolme pistettä --> Ryhmät --> Liity ryhmään ja syötä tämän viestin lopussa olevat tiedot. Trackerista ei ainakaan tänä vuonna saada erillistä nettilinkkiä, josta koiria voitaisiin seurata internetin kautta.

Asiasta ollaan tapahtuman jälkeen yhteydessä molemmille tutkamerkeille, että jatkossa saataisiin kaikki koirat pannasta riippumatta samaan seurantaan näiden ryhmätoimintojen lisäksi.

Ultracomilta ryhmätoiminnot vaatii Next sovelluksen, jotta voit seurata Ultracomin sovelluksella katsottavaa ryhmää. Tässä ryhmässä ei ole esillä kaikki Ultracomin pantaa käyttävät koirat, koska muutamilla koiranohjaajilla ei ole Next käytössä. Eikä järjestäjä edellytä sen asentamista. Viimeiset koirat lisätään vasta keskiviikkoiltana, joten koiralistaus on vielä vajaa tässä vaiheessa.

Voit liittyä Ultracom 'Ajovoittaja 2021'-ryhmään avaamalla seuraavan linkin puhelimella/tabletilla (HUOM! lisenssissä täytyy olla käyttöaika maksettu, että koirat näkyvät):

https://sharetheadventure.page.link/FRxUPqExKvuLqSyg6

Linkillä pääset Nextillä suoraan ryhmään tai linkki ohjaa sinut Play kauppaan jos Nextiä ei ole asennettu. Asenna Next jos haluat tätäkin kautta seurata koirien toimintaa. Halutessasi voit liittyä myös liittymiskoodilla

RUDYNOPO

Trackeria käyttävät liittykää ryhmään:

  • Jakonimi: Ajovoittaja2021
  • Salasana: 0000

Ryhmässä ei ole vielä tällä hetkellä koiria näkyvillä.